loader
Snel van mijn pand af | snelvanmijnpandaf.nl
Woning verkopen vanwege scheiding.

Woning verkopen vanwege scheiding

Uit cijfers van het CBS blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders tegenwoordig scheidt en dan hebben we het nog niet eens over alle andere vormen van samenleving waar mensen uiteindelijk eenzelfde keuze maken. Dat is dus ruim 30% van alle huwelijken. Relaties zijn niet altijd even makkelijk en het verkopen van een woning vanwege een scheiding is net zo goed niet makkelijk. Vaak zitten de eigenaren al in een negatieve spiraal en willen ze zo snel mogelijk van hun woning af om met een schone lei te beginnen of omdat ze de hypotheek alleen niet kunnen betalen na de scheiding.

Er zijn geen winnaars bij het verkopen van een woning vanwege een scheiding.

Gezien het feit dat de situatie al pijnlijk genoeg is, willen wij mensen die in deze situatie zo snel mogelijk uit hun lijden verlossen. Wij streven er naar binnen 24 uur een bezichtiging in te plannen en als alle stoplichten op groen staan, dan kan het zo maar zijn dat beide partijen binnen enkele werkdagen ieder hun eigen pad weer kunnen gaan bewandelen. 

Ik wil niet verhuizen na mijn scheiding

Misschien wil je liever niet verhuizen na een scheiding omdat je te lang moet wachten op een sociale huurwoning. Wil je niet verhuizen omdat je kinderen niet uit hun vertrouwde omgeven wil halen?
Dit zou een goede reden zijn om eens te kijken naar onze verkoop en huur terug optie.

Snel je woning verkopen vanwege een scheiding?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.
Direct uw huis, woning of bedrijfspand verkopen

Snel van uw pand af?

Moet u om wat voor reden dan ook snel van uw woning of bedrijfspand af?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en maak direct een afspraak.

Nu uw pand verkopen